Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kahvilatilamme sijaitsevat Teiskontien varrella vuokrattuna tilana. joka on suunniteltu helppokulkuiseksi myös henkilöille, joilla on pyörätuoli tai muita liikkumista vaikeuttavia esteitä. Kahvilamme yhteydessä on tietenkin myös asiakkaille suunnattu WC-tila.

Vuokraa maksamme 70 neliömetrin tiloista noin 3500€ kuukaudessa, koska tila on lähellä Tampereen keskustaa, mutta lähellä yrityksemme kohderyhmää. Kahvilan sisustamiseen olemme varanneet 2800 euroa sekä erikoiskahvikoneeseen 10 000 euroa.  Voidaksemme soittaa musiikkia kahvilassamme maksamme kuukausittaisen 35 euron teostokorvauksen. Maksamme 600 euron kassakoneesta ja 700 euron maksupäätteestä. Liiketilan sähkölasku on noin 100 euroa kuukaudessa.

Kalusteista ei tietenkään tarvitse maksaa kuin kerran niille varatulla summalla. Kalusteiden kunnossapidosta, puhdistuksesta ja kahvilatilojen puhtaudesta vastaavat päivittäin aamuin ja illoin kahvilan työntekijät. Lisäksi kahvilassa on perusteellinen suursiivous kerran kuukaudessa.

70 neliömetrin tiloistamme on 45 neliömetriä varattu asiakkaille ja heidän viihtyvyydelleen. 25 neliömetriä on työntekijöiden takahuonetta, johon kuuluu myös pienimuotoinen keittiö, jota ei tietenkään käytetä kakkujen valmistukseen, vaan suuri osa valmistetaan kotona. 

-
©2019 Constance Cakes - suntuubi.com