Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Olemme perheyritys, joka toimii kahvilan lisäksi tilaustöiden muodossa. Yrityksemme on avoin yhtiö, jonka yrittäjinä toimimme yhdessä eri rooleissa. Toimimme kaikki yrityksen omistajina, joka tarkoittaa sitä, että me kaikki voimme tehdä yritykseen liittyviä sopimuksia ja olemme vastuussa toistemme tekemistä sitoumuksista. Luotamme toisiimme ja pidämme tarkkaa kirjaa menoista ja kuluistamme, joten voimme vastata yrityksen tuottamista tuloista ja veloista yhdessä.

Päätimme perustaa juuri tämän yrityksen, koska yhdistävänä tekijänä meillä kaikilla oli rakkaus ruokaan ja makeisiin. Yrityksemme voisi olla kannattava, sillä kaikilla ei ole aikaa tai taitoa itse valmistaa juhliinsa leivoksia. Yrityksemme on melko harvinaisen tyyppinen Tampereen alueella. Ihmisiä voisi kiinnostaa uusi kahvila lähellä keskustaa ja mahdollisuus tilata juuri sellaisia kakkuja kuin itse tahtoo.

Yrityksemme tekee myös eri juhlasuunnitteluyritysten kanssa yhteistyötä, jotta juhliin saadaan varmasti teemaan sopivasti kakut ja leivokset. 

Kuvahaun tulos haulle pinterest cakes

 

-
©2019 Constance Cakes - suntuubi.com