Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kahvilamme työntekijät koostuvat ainakin yrityksemme alkuajoilla pelkästään meistä yrittäjistä, mutta mahdollisesti tulevaisuudessa palkkamme lisää työntekijöitä, mukaanlukien nuoria harjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä. 

Palkoituksemme vaihtelee kuukausittain 2200-2500€ välillä per. henkilö, riippuen tilauksien määrästä ja kahvilan myynnistä sekä omasta työtehtävästämme.

Yrityksemme ottaa yrittäjien eläkevaluutuksen (YEL), joka maksaa noin 23% yrittäjän tuloista.

Työntekijät

Nea toimii kahvilamme toimitusjohtajana ja rahastonhoitajana. Hän pitää kirjaa kakkutilauksista ja kuluista kahvilassamme, eli toimii myös kirjanpitäjänä. Hän tekee töitään pääosin tietokoneella ja toimistotyyppisesti, joten hän pystyy myös työskentelemään kotona.

Martta työskentelee kahvilan puolella kassalla ja tarjoilutehtävissä. Hän pitää huolta kahvilan pikkupurtavista, tarjoiluista ja lämpimistä juomista. Hän huolehtii myös kahvilan yleisestä siisteydestä päivän aikana pyyhkien pöytiä ja siistimällä paikkoja.

Petra huolehtii myymälävastaavana kahvilan tärkeistä asioista, kuten tilojen sisustuksesta, elintarviketilauksista ja yleisestä viihtyvyydestä. Hän tekee töitään pääosin Martan kanssa kahvilan puolella ja osallistuu myös tarjoiluun, kahvien keittämiseen ja siivoamiseen.

Elian toimii leipurina ja vastaa tilauskakkujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän leipoo pääosin kakkuja kotonaan, mutta pienempiä projekteja valmistuu myös kahvilan puolella.

Lydia työskentelee pääleipurinamme ja leipoo pääosin kotonaan ennen virallisen leipomon valmistumista. Hän pitää huolta leivonnaisten ja ainesten riittävyydestä ja leipoo suurimman osan kahvilammekin tuotteista.

Vastaamme myös ainakin yrityksen alkuaikoina yhdessä kuukausittaisista siivouksista päivittäisten siivousten lisäksi.

-
©2019 Constance Cakes - suntuubi.com