Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Leipomokahvilamme tulevaisuuden tavoitteina ovat oman virallisen leipomon perustaminen ja erilaisten tapahtumien sekä tilaisuuksien järjestäminen, joissa myös nuoret pääsisivät osallistumaan kakkujen valmistamiseen, leipomiseen ja kahvilakulttuuriin.

Markkinointi:

Jotta yrityksellemme tulisi henkilökohtaista näkyvyyttä aiomme järjestää Tampereen keskustan ostoskeskus Koskikeskuksessa ilmaisen kakkumaistiaispisteen, jonka yhteydessä markkinoimme keskustelemalla yritystämme. Jaamme myös heille mainoksia ja mainostamme kylteillä kakkukahvilamme kulmilla sekä maksamme mainoksiemme näyttöä ruokalehdissä ja internetissä.

Leipomo:

Kun liiketoiminta on jaloillaan ja kannattavaa perustaisimme leipomon, jotta saisimme lisättyä kakkujen ja leivosten tuottamista sekä tilaustöiden leipomista ja vastaanottamista. Leipomoon olisi myös mahdollista hankkia lisää työntekijöitä joka lisäisi liiketoimintamme tehokkuuta. Tilauskakkujen tekoa kyettäisiin lisäämään ja parantamaan saaden entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita ja tilaajia.

Leipomo sijoitettaisiin hieman kauemmaksi keskustasta ja tämän yhteyteen tehtäisiin lisää varastotiloja myös kahvilan käyttöön. Leipomoon sijoittaisimme myös tällä hetkellä kotonamme sijaitsevat toimistotilat, pystyäksemme organisoimaan tilauksia paremmin.

Tapahtumat ja tilaisuudet:

Leipomon rakentamisen lisäksi yrityksemme aikoo tulevaisuudessa järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa asiakkaat pääsisivät aivan uudella tavalla osaksi kakkujensa tekoa ja tutustumaan kahvilan pitämiseen ja yrittämiseen.

Tapahtumat olisivat etenkin nuorille suunnattuja, joissa voitaisiin etsiä mahdollisia kestyöläisiäkin kahvilan tai leipomon puolelle harjoittelemaan omien kiinnostusten mukaan.

Yrityksemme kannustaa nuoria oma-aloitteisuuteen ja toivookin paljon nuoria mahdollisiin tulevaisuuden tapahtumiin, vaikka suoranaisesti kakku- tai kahvila-ala ei olisikaan ensimmäisenä mielessä, sillä näin voisi saada uusia kuvia yrittäjyydestä ja maistella kakkuja, joiden tekemiseen on itsekin päässyt osallistumaan.

Muut tavoitteet:

Muina tavoitteinamme on hankkia tilauksien toimittamiseen tarkoitettu auto, kun rahat ja yrityksen tilanne antavat siihen mahdollisuuden.

-
©2019 Constance Cakes - suntuubi.com